Ügyfélszolgálat

Mit vegyünk figyelembe porszívó vásárlásakor?

Ha már eldöntötte, hogy új porszívót vásárol, itt az idő egy másik döntés meghozatalára is.Melyik modell a legmegfelelőbb az Ön számára? Az alábbiakban egy rövid útmutatót talál, amely segít a helyes döntés meghozásában. Az alapvető kérdés: „Mihez van rá szüksége?” 

Ha azért van szüksége porszívóra, hogy samponos mosást vagy ablaktisztítást végezzen, nedves és száraz porszívót válasszon (Wodnik termékcsalád).

Ha inkább egy hagyományos porszívót szeretne, a választék sokkal szélesebb.

  • A motor ereje: Minél erősebb a porszívó, annál hatékonyabban és alaposabban tudja kiporszívózni a lakást vagy házat. A legtöbb esetben a készülékek teljesítménye 1500 W és 2100/2200 W (Jipiter és Solaris) közé esik.
  • A levegő szűrése: A porszívóból kijövő levegő minősége elsősorban a kimeneti szűrőtől függ. A HEPA osztály szűrői az elit kategóriába tartoznak. Közülük a legjobb, a HEPA H13 (Solaris és Syrius) a 0,3 mikron méretű részecskék 99,97%-át kiszűri
  • Kefék: Minél nagyobb a kefék választéka, annál jobb. A legjobb elérhető kefék a Turbobrush és Electrobrush névre hallgatnak. Mindkettő jelentős mértékben fejleszti a porszívózás hatékonyságát, különösen a szőnyegek és szőnyegpadlók esetén.
  • Méret: A Syrius tűnik az ideális megoldásnak. Egyesíti a kis méreteket a nagy porzsákkal és erős motorral.
  • Speciális funkciók:
    Sokoldalúbbá és kényelmesebben használhatóvá teszik a porszívókat. A legérdekesebb funkciók közé tartozik a szűrőcserejelző (Solaris és Syrius esetén), az automatikus visszacsévélés (a készülék vezetéke mindig megfelelő hosszúságú – Solaris) vagy a fúvófunkciók (Aquario.